rajz felvételi előkészítő tanfolyamok

aktuális időpontjai
"A művészet ott kezdődik,
 ahol a mesterség véget ér!"

normál  " tanfolyam Budapesten


A 2019. október 12-én induló normál  tanfolyam időpontjai:

"délelőtti
csoport"
"délutáni
csoport"
1. 2019. október 12. szombat 10:00-13:00 13:30-16:30
2 hét
2. 2019. október 26. szombat 10:00-13:00 13:30-16:30
2 hét
3. 2019. november 9. szombat 10:00-13:00 13:30-16:30
2 hét
4. 2019. november 23. szombat 10:00-13:00 13:30-16:30
1 hét
5. 2019. november 30. szombat 10:00-13:00 13:30-16:30

Tavaszi időpontok:

A tavaszi időpontokat november végére egyeztetjük majd!

ajánlom magamat!

Ajánlom a rajz felvételi előkészítő tanfolyamaimat bárkinek, aki felvételizni szeretne rajzból, vagy a rajztudományát szeretné fejleszteni az alapokat jelentő "kockológiában"!

Az oktatás a személyes kompetenciákat figyelembe véve történik, ami nálam azt jelenti, hogy sok esetben én jobban hiszek a tanítvány tudásában, mint Ő maga, ezért igyekszem kihozni belőle a benne rejlő tudást.

A magas színvonalra garancia a személyem, a BME-n szerzett építész diplomám, a rajztanári diplomám, a sokéves oktatói tapasztalatom, az egyéb képzettségeim és a tanítványaim visszajelzései a sikereikről.

A legközelebb induló tanfolyamról, amire leghamarabb jelentkezhetsz, a legfrissebb hírekben találhatsz információt.

Molnár Zsolt "Pizsama"- a rajztanár

egy kis bemutató:

Gyűrűk rajzolása 7 lépésben. Nézzétek meg, hogy hogyan építem fel a RENDSZERT! Fejből felrajzoltam a befoglaló kockát, amiből "csak" ki kellett bontanom a részformákat. Persze ügyes kis módszerekkel! :-)     (Kattints a képre!)

szerzői jogi tájékoztató

szerzői jogok

A rajzelokeszito.hu oldal teljes terjedelmében a rajzelokeszito.hu munkatársainak szellemi terméke, szerzői jogvédelem alatt áll, az oldalon megtalálható információk, adatok kizárólag saját felhasználás céljából menthetők el és nyomtathatóak ki. Az oldal vagy egy részének másolása, sokszorosítása, bármilyen célú fel- és átdolgozása, módosítása, megjelentetése, áttöltése, továbbítása, kereskedelmi fogalomba hozatala vagy bármi módon való terjesztése tilos! A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után.

A portálon található fotók, képek, videók is az oldal üzemeltetőjének tulajdona, melyek szintén szerzői jogvédelem alatt állnak, azok kizárólag saját felhasználás céljából menthetők el és nyomtathatók ki. Az oldalon található fotók, képek másolása, sokszorosítása, bármilyen célú fel- és átdolgozása, módosítása, megjelentetése, áttöltése, továbbítása, kereskedelmi fogalomba hozatala vagy bármi módon való terjesztése tilos! A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után!

A rajzelokeszito.hu domain név szerzői jogvédelem alatt áll, védjegyoltalomban részesül, felhasználására, csak a portált üzemeltető APDC Bt. jogosult. A portálon található szerzői jogvédelem adat álló tartalmak használatához minden esetben az oldal üzemeltetőjének írásbeli hozzájárulása szükséges.

Az APDC Bt. írásbeli engedélye nélkül tilos a rajzelokeszito.hu oldalait vagy annak részét más webhelyekre beilleszteni, mintegy saját oldalként feltüntetve azt.

A portál blogján megjelenő és olvasható véleményekért és hozzászólásokért a működtető semmilyen nemű felelősséget nem vállal. A tartalomért kizárólag az azt elhelyező személy viseli az abból adódó esetleges következményeket, az abból fakadó vagyoni és nem vagyoni károk megtérítésének kötelezettségét.

felelősség

Az oldal tulajdonosa nem vállal felelősséget a honlap használatából eredő közvetett vagy közvetlen károkért.