rajz felvételi előkészítő tanfolyamok

aktuális időpontjai
"A művészet ott kezdődik,
 ahol a mesterség véget ér!"

ajánlom magamat!

Ajánlom a rajz felvételi előkészítő tanfolyamaimat bárkinek, aki felvételizni szeretne rajzból, vagy a rajztudományát szeretné fejleszteni az alapokat jelentő "kockológiában"!

Az oktatás sajátossága az is, hogy az a személyes kompetenciákat figyelembe véve történik. Ez nálam azt jelenti, hogy sok esetben én jobban hiszek a tanítványban meglévő képességekben, mint Ő maga, ezért a sajátos módszereimmel igyekszem kihozni belőle a lehető legtöbbbet.

A rajzolásnak azon a területén amit tanítok, eléggé hatékony módszereim vannak a tudatos, biztos, pontos, jó és szép rajzoláshoz. Ezeket a módszereket meg is tudom tanítani a részvevőknek:

"Van egy stílusa, de hatékony!" - foglalta össze a tapasztalatait egyszer egy volt tanítványom a gimnáziumi rajztanárának. (Kicsi a világ, visszahallottam! - MZS)

A magas színvonalra garancia a személyem, a BME-n szerzett építész diplomám, a rajztanári diplomám, a sokéves oktatói tapasztalatom a rajzolás, a karate és a fazekasság területein, az egyéb képzettségeim és a tanítványaim visszajelzései a sikereikről.

A legközelebb induló tanfolyamról, amire leghamarabb jelentkezhetsz, a legfrissebb hírekben találhatsz információt.

Molnár Zsolt "Pizsama"- a rajztanár

egy kis bemutató:

Gyűrűk rajzolása 7 lépésben. Nézzétek meg, hogy hogyan építem fel a RENDSZERT! Fejből felrajzoltam a befoglaló kockát, amiből "csak" ki kellett bontanom a részformákat. Persze ügyes kis módszerekkel! :-)     (Kattints a képre!)

rajzbak eladó !

Van néhány teljesen új, de feleslegessé vált rajzbakom, amit felkínálok eladásra!

Az otthoni rajzoláshoz is nagy segítség a megfelelő ülőbutor! Erre a célra a jól kitatált rajzbak a legalkalmasabb!

A rajzbakon ülve a tanfolyamomon tanult módon tudod feltámasztani magad előtt a rajztáblát, ami a legideálisabb testhelyzetet biztosítja a rajzoláshoz. Ennek előnyeit a tanfolyamomon már megismerhették a résztvevők, mivel az oktatás helyszínén is ugyanezeket a rajzbakokat használjuk.

Ennek a rajzbaknak az is nagy előnye, hogy összecsukható!

Ha nem használod, akkor pillanatok alatt összecsukhatod és a fal mellé támaszthatod, így kisebb helyet foglal el!

Továbbá a szállítása is könnyebb és még kényelmes megfogási lehetőség is van rajta!

Nálam minden szempontból bevált!

18 mm vtg. nyírfa rétegelt lemezből készült, nagyon masszív rajzbakok.

A bak a hozzá tartozó 4-es imbuszkulcs segítségével 4 db bútorcsavar csavar kiszedésével összecsukható és kis helyen tárolható, illetve könnyedén szállítható.

Natúr felülettel van. Mindenki olyan színre festi, amilyenre szeretné - ha egyáltalán akarja felületkezelni, mert így is szép.

Ára: 29.900.-Ft/db

Még 2 db van belőle.

Pápa és Budapest között is át tudom adni.

Ha érdekel a rajzbak, akkor hívj!

nevem:Molnár Zsolt
cím:8591 Nóráp, Kossuth Lajos utca 38.
web: www.rajzelokeszito.hu
telefonszám:+36 20 / 316 1569
e-mail:pizsama (kukac) yahoo (pont) com

szerzői jogi tájékoztató

szerzői jogok

A rajzelokeszito.hu oldal teljes terjedelmében a rajzelokeszito.hu munkatársainak szellemi terméke, szerzői jogvédelem alatt áll, az oldalon megtalálható információk, adatok kizárólag saját felhasználás céljából menthetők el és nyomtathatóak ki. Az oldal vagy egy részének másolása, sokszorosítása, bármilyen célú fel- és átdolgozása, módosítása, megjelentetése, áttöltése, továbbítása, kereskedelmi fogalomba hozatala vagy bármi módon való terjesztése tilos! A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után.

A portálon található fotók, képek, videók is az oldal üzemeltetőjének tulajdona, melyek szintén szerzői jogvédelem alatt állnak, azok kizárólag saját felhasználás céljából menthetők el és nyomtathatók ki. Az oldalon található fotók, képek másolása, sokszorosítása, bármilyen célú fel- és átdolgozása, módosítása, megjelentetése, áttöltése, továbbítása, kereskedelmi fogalomba hozatala vagy bármi módon való terjesztése tilos! A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után!

A rajzelokeszito.hu domain név szerzői jogvédelem alatt áll, védjegyoltalomban részesül, felhasználására, csak a portált üzemeltető APDC Bt. jogosult. A portálon található szerzői jogvédelem adat álló tartalmak használatához minden esetben az oldal üzemeltetőjének írásbeli hozzájárulása szükséges.

Az APDC Bt. írásbeli engedélye nélkül tilos a rajzelokeszito.hu oldalait vagy annak részét más webhelyekre beilleszteni, mintegy saját oldalként feltüntetve azt.

A portál blogján megjelenő és olvasható véleményekért és hozzászólásokért a működtető semmilyen nemű felelősséget nem vállal. A tartalomért kizárólag az azt elhelyező személy viseli az abból adódó esetleges következményeket, az abból fakadó vagyoni és nem vagyoni károk megtérítésének kötelezettségét.

felelősség

Az oldal tulajdonosa nem vállal felelősséget a honlap használatából eredő közvetett vagy közvetlen károkért.